İSTANBUL / KARTAL - Hüseyin Saim Ekim Ortaokulu

Fatma ADANALI - Okul Müdürü

Erzurum´da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum´da, lise öğrenimini İstanbul´da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun olduktan sonra,1987 yılı itibari ile Kredi Yurtlar Kurumu Fatih Kız Yurdunda görev yaptı.1997 yılında Pendik Atatürk Ortaokulunda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başladı.2008-2014 yılları arasında Pendik Zübeyde Hanım Ortaokulunda,2014-2015 yıllları arasında da Pendik Cemile Çopuroğlu Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.2015-2020 yılları arasında Sultanbeyli Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü görevini yerine getirdi.01.07.2020 tarihi itibari ile Hüseyin Saim Ekim Ortaokulu Müdürlük Görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.