İSTANBUL / KARTAL - Hüseyin Saim Ekim Ortaokulu

Hüseyin Saim Ekim Ortaokulu

Orhantepe mahallesi.Kumral Sokak. No10 Kartal/İSTANBUL
Vizyon
1. Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Herkes, insan yaşamının sürekli bir öğrenme – yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin. 2. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. 3. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 4. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 5. Okul ortamında ve her yerde, herkes “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uysun.
Misyon
1.Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, 2. Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, 3. Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, 4. Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. 5. Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, 6. Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak , 7. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ. “KALİTE KONTROL EDİLMEZ ÜRETİLİR” EĞİTİM FELSEFEMİZDİR.
Öğretim Şekli :Tekli
Başlama = 08:50 Bitiş = 14:55
Ulaşım
Okulumuza Minibüs yolu Pendik yönünden 17 ve 16 nolu otobüslerle ve Pendik-Kadiköy minibüsleri ile, Kadıköy yönünden 17,16,21A ve Pendik-Kadıköy minibüsleri ile Üsküdar yönünden 16A ile ulaşılabilmektedir. Sahil yolundan gelmek isteyenlerde 16 numaralı otobüs ve sarı dolmuşlarla okulumuza ulaşabilmektedir.
Orhantepe Mah. Uğur Sok No:6 Kartal / İstanbul
Okulumuz Kartal ilçe merkezine 3 km uzaklıkta bulunmaktadır.